Reklama
 
Blog | Zdenko Sekerák

Respekt strácí můj respekt

Videli ste rubriku Minulý týden z 31.8.2008? Hlavne ide o karikatúru k tomuto článku. Na tejto karikatúre vidíte zobrazenie penisu.

Videli ste rubriku Minulý týden z 31.8.2008? Hlavne ide o karikatúru k tomuto článku. Na tejto karikatúre vidíte zobrazenie penisu.

Pýtam sa: "Vážne to muselo byť?" Naozaj sa nedá nakresliť vtip bez opĺzlosti? Keby to bol jediný poklesok tak to nepíšem do blogu. Ale týchto pokleskov už bolo viac. Pozorný čitateľ si iste pamatá zobrazenie Jany Bobošíkovej pred voľbou prezidenta. Je pravda že názor mnohých sa blížil k tomu čo kariktúra zobrazila ale je potrebné používať bulvár u týždeníka Respekt? Keď sme už u tej prezidentskej voľby tiež nemožem uniesť šovinistické kresby na adresu manželiek kandidujúcich. To bol skutočne nevkus a pripisoval som to hektickému obdobiu kedy sa mnohí iní nechali strhnúť. Aby som nezabudol karikatúra penisu na adresu Mirka Topolánka. Pamatáte?

Skrátka a dobre som pohoršený. Respekt ten s malým r sa dlho buduje, ale stačí málo aby sa pokazil. Viem že to moj blog nespraví ale aspoň som si uľavil.

Reklama

Cez víkend bude zjazd Strany Zelených. Vzhľadom nato akú má respekt mienku u pani Kuchtovej veľmi sa bojím neakého neuveriteľne šovinistického znázornenia.

 

PS:  Respekt som si predplatil pretože je to najlepší týženík na česko-slovenskom trhu. Ale možem byť kľudne aj bez neho.