Reklama
 
Blog | Zdenko Sekerák

Koalice pro Pardubický kraj – žádost o spolupráci

Tento text dostali všetci starostovia v pardubickom kraji na úradný mail. Ako odosielateľ je uvedená Zdenko Sekerák
3. 11. 2008 17:11

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku Tisknout Odeslat e-mailem

Vážení kolegové, kolegyně,

obracíme se na Vás s prosbou o Vaši podporu v krajských volbách. Chceme poprosit, zda-li byste mohli pozvat svým jménem v dopise spoluobčany ve Vaší obci k volbám a doporučit kandidáty Koalice pro Pardubický kraj. Formu dopisu v případe podpory zvolte podle vlastních zkušeností a možností. Sami nejlépe víte jak oslovit své občany. V příloze vám posílame jeden z možných návrhů dopis. Stačí jenom krátka zpráva o tom v čem máte kladné zkušenosti s krajem, s jakým projektem jsme vám pomohli a doporučení k volbě. Prosím, odpovězte na adresu asistentky Petra Šilra, jestli jste se rozhodli nás podpořit formou dopisu, nebo jiným způsobem. Jsme schopni vám poslat obálky a kancelářský papír či zajistit napsání. Předpokládame, že distribuci byste mohli zajistit vy, ale v případe potřeby vám rádi pomůžeme. Poštovné samozřejme uhradíme.

Reklama

Kdybyste ješte stihli podobný text do vašich zpravodajů, nebo chtěli zaslat jiný materiál k volbám s využitím vašeho způsobu rozvozu obecní pošty, rádi zajistíme materiál k propagaci. V případe vaší aktivní podpory, vám dodají materiál naši okresní kolegové.

Prosím odpovězte obratem na níže uvedenou adresu: [email protected]

Děkujeme za Vaši spolupráci.

V přátelské úctě

Roman Línek a Petr Šilar

Vážení spoluobčané,

i z naší obce je blíž do Pardubic, než do Prahy. tady v regionu se nás celostátní politika dotýká, ale krajská politika nás obklopuje na každém kroku. Nepovažuji za rozumné nechat se vtáhnout do neprůhedných sporů a udělat z krajských voleb referendum o pražské politice.

Některé strany kandidující v krajských volbách slibují změnu zákonů, konec poplatků u lěkaře, vyšší mzdy zdravotníků. Nevěřím jim. Zákony se nepřijímají v Pardubicích, ale v Praze. V našem kraji dosud tyto strany nic nedokázaly, na rozdíl od některých současných členů „krajské vlády“.

Nenechte si vnutit diktát uražených. Jděte k volbám jako sebevědomí obyvatelé sebevědomého kraje a ukažme pražským politikům, že modrooranžová referenda si mají nechat do parlamentních voleb. V krajích o ně nestojíme.

Osobne budu volit Koalici pro Pardubický kraj, kterou tvoří lidé, kterým se dá věřit.

Váš starosta